Gebouwd op een solide fundament

Impact24 is een logische opvolger van Connect21, ons huidige strategische driejarenplan. Ons doel, ons profiel en onze waarden zijn relevanter dan ooit. Door het succes van keuzes die we in het verleden maakten, hebben we nu een sterk platform voor toekomstige groei.

Gebouwd op een solide fundament

Voortbouwen op het succes van Connect21

We hebben al aangetoond dat we onze strategische keuzes, waarden en financiële doelstellingen kunnen waarmaken. En nu we beginnen aan een nieuwe strategische cyclus van drie jaar geeft dit ons het vertrouwen dat we zelfs een stap verder kunnen gaan, ondersteund door een sterke bedrijfscultuur, bewezen kapitaal- en risicobeheerdiscipline, een robuuste balans, een toekomstgericht managementteam en zeer betrokken medewerkers.

Een kwestie van het juiste evenwicht

“Impact” is geen verandering van richting en we willen dingen ook niet anders doen omwille van verandering. We streven er echter wel naar om met onze strategische keuzes groei tot stand te brengen en een nieuw engagement met al onze stakeholders aan te gaan.

Mensen worden geïnspireerd door een duidelijk en geloofwaardig plan. Des te meer als dit is verbonden met ambities en groeimogelijkheden waaruit blijkt dat we niet stil staan. Zij willen niet dat wij ons in het onbekende storten zonder ervaring of inzicht over hoe dit een aanvulling vormt bij onze kernactiviteiten en waar we de meeste waarde kunnen scheppen. Impact24 voldoet aan de verwachting van consistentie en de nieuwe ontwikkelingen tonen dat we een toekomstgericht bedrijf zijn, dat een actieve en verantwoorde bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Dit is mogelijk dankzij sterke en gezonde kernactiviteiten, een gedisciplineerde balans, een toekomstgericht managementteam en, bovenal, meer dan 45.000 betrokken en ervaren collega's over de hele wereld.

Hans De Cuyper, CEO van Ageas, over Impact24