Onze kernactiviteiten versterken en uitbreiden

Impact24 wil het volledige potentieel ontsluiten van onze Kern, de bestaande activiteiten van de Groep. Als we vandaag de dag naar onze verzekeringsactiviteiten kijken, menen wij dat onze Kern bijzonder aantrekkelijk blijft.

Onze kernactiviteiten versterken en uitbreiden

Wij verwachten dat ongeveer 80% van onze groei binnen Impact24 vanuit de Kern komt. Om dit te bereiken, kijken we naar de actuele voetafdruk van de Groep en blijven we bij onze succesformule van lokale empowerment. Deze lokale benadering is een belangrijke manier om dicht bij onze klanten te blijven en biedt ons een concurrentievoordeel

Om meer uit de kernactiviteiten te halen, bouwen onze lokale operationele entiteiten elk hun eigen plannen om verder te komen vanaf hun huidige uitgangspunt, om een toenemend aandeel te hebben van de marktontwikkeling binnen elk land. Daarnaast nemen we een reeks initiatieven om onze efficiëntie te verbeteren, evenals onze distributie en commerciële prestaties voor onze klanten. Wij willen onze klanten een best-in-class klantenervaring bieden. Om onze vooruitgang te versnellen, zetten we nog sterker in op technologie en data, en verbeteren we de klantervaring door het traject van de klant van begin tot eind opnieuw vorm te geven.