Onze waarden zijn sterker dan ooit

Vier eenvoudige woorden vertegenwoordigen de merkervaring van Ageas: Care, Share, Deliver, and Dare. We nemen de verantwoording voor deze waarden, en we verwachten hetzelfde van onze stakeholders.   

Onze waarden zijn sterker dan ooit

We ZORGEN voor de mensen om ons heen en helpen hen, terwijl we trouw blijven aan onszelf. Dat betekent dat we luisteren naar verschillende meningen en deze omarmen. We plaatsen onszelf in de schoenen van de anderen, en bouwen vertrouwen op door telkens de juiste dingen te doen voor onze stakeholders. 

We DELEN door te leren, te inspireren en kennis en ervaringen uit te wisselen, in een cultuur die voortdurend leren aanmoedigt. We geloven dat het erg belangrijk is om het goede voorbeeld te geven met onze daden, en we geloven in de voordelen van teamwork.

We MAKEN ONZE BELOFTEN WAAR en realiseren zaken door ons op onze prioriteiten te richten en de dingen simpel te houden. Wij streven naar uitmuntende prestaties in alles wat we doen. In de domeinen die het belangrijkst zijn voor onze stakeholders, willen wij de beste zijn. Hiervoor leggen we ook verantwoording af.

We DURVEN: we verleggen grenzen en benutten kansen die op ons pad komen. We leren uit onze ervaringen en blijven nieuwsgierig naar wat we beter kunnen doen. We komen met nieuwe ideeën. En we zorgen ervoor dat wat we vandaag kunnen, de basis vormt van wat we morgen moeten kunnen.