Wat ‘impact’ voor ons betekent

Toen we begonnen met de uitwerking van onze nieuwe strategie speelde er een belangrijke vraag door ons hoofd: hoe kunnen we een positieve en blijvende impact creëren voor al onze stakeholders: medewerkers, klanten, partners, beleggers en de maatschappij?

Wat ‘impact’ voor ons betekent

Bij ‘Impact’ gaat het er voor ons om dat wij een bijdrage van betekenis leveren en een positieve invloed hebben binnen onze activiteitsdomeinen. Wij willen het leven van onze stakeholders ondersteunen. 

Als verzekeraar kunnen we een positieve impact op het leven van miljoenen mensen hebben. Wij willen een positieve invloed hebben op het leven van de mensen met wie we werken – onze medewerkers en partners – en de mensen voor wie werken – onze klanten, beleggers en de maatschappij in algemene zin.  

Maar impact gaat er ook om dat je dingen op de juiste manier doet. Daarom staat duurzaamheid centraal in alles wat wij doen. Als belegger kunnen wij positief bijdragen aan het welzijn van onze maatschappij, ecologie en economie. Wij hebben een zorgplicht en verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties.  

Impact kan betekenen dat we meer doen met wat we hebben of dat we nieuwe manieren vinden waarmee we een nog grotere impact kunnen hebben. Wij besloten beide te doen. Wij zijn niet van plan om achterover te leunen en af te wachten wat er gaat gebeuren. We willen vandaag in actie treden, zodanig dat we morgen de leider blijven in de markten waarin wij actief zijn.