Ontdek meer over
Duurzaam ondernemen

De toekomst is afhankelijk van wat we vandaag doen

We analyseren toekomstige trends en spelen erop in, zodat we klaar zijn voor de wereld van morgen én overmorgen. Ontdek hoe we ons met Impact24 voorbereiden op mogelijke gebeurtenissen en toekomstscenario's.

Een Lokaal model met de voordelen van een Groep

Meer

Wat ‘impact’ voor ons betekent

Toen we begonnen met de uitwerking van onze nieuwe strategie speelde er een belangrijke vraag door ons hoofd: hoe kunnen we een positieve en blijvende impact creëren voor al onze stakeholders: medewerkers, klanten, partners, beleggers en de maatschappij?

Gebouwd op een solide fundament

Impact24 is een logische opvolger van Connect21, ons huidige strategische driejarenplan. Ons doel, ons profiel en onze waarden zijn relevanter dan ooit. Door het succes van keuzes die we in het verleden maakten, hebben we nu een sterk platform voor toekomstige groei.

Sustainability and long-term thinking at the heart of everything

Meer

Een groeistrategie voor de lange termijn

Impact24 is een duurzame groeistrategie voor de lange termijn. Onze keuzes en investeringen zijn niet alleen voor de komende drie jaar, maar voor de jaren tot 2030 en erna.

Impact24, onze nieuwe strategie

In 2022 begint Ageas aan een nieuwe strategische cyclus van drie jaar, Impact24. Het plan bouwt voort op de huidige strategie van de Groep, Connect21. Ontdek de kernpunten van dit nieuwe plan en de positieve impact die het op vele manieren heeft op onze stakeholders.